Ищу работу удаленно по настройке и сопровождение программа расчет конструкций Курбацкого. Программой владею идеально, любая настройка для … 09.06.2026 дядя Одесса
Зробимо замір і проведемо монтаж металопластикових конструкцій любої складності по м. Києву.Все необхідне для цього маємо.Працюємо бригадою, … 07.05.2026 Киев
Вітаю, я Юлія, менеджер по роботі з клієнтами з багаторічним досвідом. Працюю в салоні з кінцевим замовником, консультую, замовляю конструкції та … 16.04.2026 Yuliia Кривой Рог
Для Вас великий вибір на будь-який смак і колір! Зробимо горизонтальні і вертикальні тканинні жалюзі, тканинні ролети, алюмінієві і дерев'яні жалюзі. … 15.03.2026 Тетяна Буча
Ми представляємо міжнародні кадрові програми з підбору персоналу, які вже довели свою ефективність у європейських компаніях. Наша компанія … 24.10.2025 Киев
Выполню. 1. Расчет на прочность и проектирование рабочей документации: а) фасадное остекление (с учетом несущих ветровых ригелей, ферм, кронштейнов - … 22.09.2025 Киев
Пропонуємо свої послуги з монтажу, та заміру вікон.Виконуємо роботу любої складності.Маємо все необхідне для цього.Відносимось до роботи … 16.09.2025 Киев
Бригада сварщиков с опытом работы предоставляет комплексные услуги по таким видам работ: Вынос балкона по подоконник (косынка, клювик.) Увеличение … 04.03.2025 Киев
Предоставляю услуги по замеру пластиковых окон любой сложности. Опыт работы больше 15 лет. Грамотная консультация заказчика на выезде, так как знаком … 04.03.2025 Киев
Мене звати Ольга, і я маю понад 20 років досвіду в сфері продажів СПК. Наразі я шукаю можливість працювати віддалено як менеджерка з продажів або … 04.02.2025 Киев
Професійна бригада монтажників зробить правильний замір і виконає монтаж металопластикових конструкцій любої складності в Києві і областіТакож робимо … 25.01.2025 Киев