+ Добавить объявление

Менеджер з розрахунку

Вітаю, я Юлія, менеджер по роботі з клієнтами з багаторічним досвідом.
Працюю в салоні з кінцевим замовником, консультую, замовляю конструкції та комплектуючі, планую монтаж, періодично корегую акаунт в Google ads
Зараз в пошуку дистанційної роботи.
Буду корисна дилерам для разових розрахунків, або виробникам на постійній основі як менеджер-конструктор
Працюю з wincalc, але за потреби навчусь програмі, з якою працюєте Ви
Готова до обговорень умов співпраці за телефоном чи в месенджері
Мнение редакции может отличаться от мнения автора.
Loading
Автор:
Yuliia
Тел.:
Loading096 615-XX-XX Показать телефон+380 96 615 3738
Дата публикации: 16.04.2026
Рубрика: Работа - Резюме
Регион: Кривой Рог
Номер объявления: 473151
Комментарии

Закажите окна просто за три шага

Первый шаг — заявка на замер окон

1
Заказ звонка
Закажите звонок специалиста и договоритесь о замере для точного расчета.
2
Заключение договора
Договор с гарантиями и указанием сумм и подтверждением факта оплаты
3
Доставка и монтаж
от 1 дня в зависимости от объема заказа
Другие объявления в данной рубрике:
Ищу работу раздачи листовок
Ищу подработку раздатчика листовок или расклейщика объявлений. Студентка, на время каникул и онлайн обучения.
Ищу работу
Ищу работу раздача листовок, клеить объявления. Мне 14 лет, желательно на Соцгороде (после школы или по выходным). Летом первый месяц могу работать ... Читать дальше
Металлопластиковые Окна Steko S 500
Металлопластиковые окна профильная система steko s 500. Металлопластиковые / деревянные / алюминиевые окна / двери/ балконы / лоджии из любых ... Читать дальше
Монтажники окон
Бригада монтажников 150 гр. кв.м. Готовы переехать. Можем организовать продажу окон с ноля.
Ищу работу 17 квартал
Парень, 24-х лет. Ищу работу в 17 кв. Рассмотрю любые варианты...
Ищю работу
Раздача листовок (Кривой Рог) без обманов и т.д. Всё по телефону, ваши условия.
Похожие объявления в других регионах:
Работа
У меня 8 лет практики по устоновке окон
Забезпечення підприємств працівниками
Ми представляємо міжнародні кадрові програми з підбору персоналу, які вже довели свою ефективність у європейських компаніях. Наша компанія ... Читать дальше
Професійний монтаж вікон
Пропонуємо свої послуги з монтажу, та заміру вікон.Виконуємо роботу любої складності.Маємо все необхідне для цього.Відносимось до роботи ... Читать дальше
Ищу работу удаленно
Ищу работу удаленно по настройке и сопровождение программа расчет конструкций Курбацкого. Программой владею идеально, любая настройка для ... Читать дальше
Монтаж вікон з гарантією
Виконаю професійно монтаж вікон, дверей, балконів, любої складності. Також виварюю виноси балконів.Проводжу ремонт, регулювання, заміну фурнітури, ... Читать дальше
Шукаю Роботу Монтажник вікон та дверей
Бригада Монтажників металопластикових виробів шукає роботу в Дніпрі
Менеджер з продажу
Мене звати Ольга, і я маю понад 20 років досвіду в сфері продажів СПК. Наразі я шукаю можливість працювати віддалено як менеджерка з продажів або ... Читать дальше
Професійний монтаж вікон
Професійна бригада монтажників зробить правильний замір і виконає монтаж металопластикових конструкцій любої складності в Києві і областіТакож робимо ... Читать дальше
Мотаж
Монтаж металопластикових конструкцій, підвіконь, відливів, козирків.
Виконуемо работи по монтажу вікон, дверей.
Виконуемо работи по монтажу вікон, дверей. Бригада 4 чоловіка, інструмент, витратні матеріали, авто. Київ, Київська обл.
Виробництво вікон Viknar`off