Менеджер з розрахунку
Вітаю, я Юлія, менеджер по роботі з клієнтами з багаторічним досвідом.
Працюю в салоні з кінцевим замовником, консультую, замовляю конструкції та комплектуючі, планую монтаж, періодично корегую акаунт в Google ads
Зараз в пошуку дистанційної роботи.
Буду корисна дилерам для разових розрахунків, або виробникам на постійній основі як менеджер-конструктор
Працюю з wincalc, але за потреби навчусь програмі, з якою працюєте Ви
Готова до обговорень умов співпраці за телефоном чи в месенджері
Працюю в салоні з кінцевим замовником, консультую, замовляю конструкції та комплектуючі, планую монтаж, періодично корегую акаунт в Google ads
Зараз в пошуку дистанційної роботи.
Буду корисна дилерам для разових розрахунків, або виробникам на постійній основі як менеджер-конструктор
Працюю з wincalc, але за потреби навчусь програмі, з якою працюєте Ви
Готова до обговорень умов співпраці за телефоном чи в месенджері
Мнение редакции может отличаться от мнения автора.

Регион: Кривой Рог
Номер объявления: 473151
Комментарии
Закажите окна просто за три шага
Первый шаг — заявка на замер окон
1
Заказ звонка
Закажите звонок специалиста и договоритесь о замере для точного расчета.
2
Заключение договора
Договор с гарантиями и указанием сумм и подтверждением факта оплаты
3
Доставка и монтаж
от 1 дня в зависимости от объема заказа
| Другие объявления в данной рубрике: |
Ищу работу раздачи листовок Ищу подработку раздатчика листовок или расклейщика объявлений. Студентка, на время каникул и онлайн обучения. Ищу работу Ищу работу раздача листовок, клеить объявления. Мне 14 лет, желательно на Соцгороде (после школы или по выходным). Летом первый месяц могу работать ... Металлопластиковые Окна Steko S 500 Металлопластиковые окна профильная система steko s 500. Металлопластиковые / деревянные / алюминиевые окна / двери/ балконы / лоджии из любых ... Монтажники окон Бригада монтажников 150 гр. кв.м. Готовы переехать. Можем организовать продажу окон с ноля. Ищу работу 17 квартал Парень, 24-х лет. Ищу работу в 17 кв. Рассмотрю любые варианты... Ищю работу Раздача листовок (Кривой Рог) без обманов и т.д. Всё по телефону, ваши условия. |
| Похожие объявления в других регионах: |
Работа У меня 8 лет практики по устоновке окон Забезпечення підприємств працівниками Ми представляємо міжнародні кадрові програми з підбору персоналу, які вже довели свою ефективність у європейських компаніях. Наша компанія ... Професійний монтаж вікон Пропонуємо свої послуги з монтажу, та заміру вікон.Виконуємо роботу любої складності.Маємо все необхідне для цього.Відносимось до роботи ... Ищу работу удаленно Ищу работу удаленно по настройке и сопровождение программа расчет конструкций Курбацкого. Программой владею идеально, любая настройка для ... Монтаж вікон з гарантією Виконаю професійно монтаж вікон, дверей, балконів, любої складності. Також виварюю виноси балконів.Проводжу ремонт, регулювання, заміну фурнітури, ... Шукаю Роботу Монтажник вікон та дверей Бригада Монтажників металопластикових виробів шукає роботу в Дніпрі Менеджер з продажу Мене звати Ольга, і я маю понад 20 років досвіду в сфері продажів СПК. Наразі я шукаю можливість працювати віддалено як менеджерка з продажів або ... Професійний монтаж вікон Професійна бригада монтажників зробить правильний замір і виконає монтаж металопластикових конструкцій любої складності в Києві і областіТакож робимо ... Мотаж Монтаж металопластикових конструкцій, підвіконь, відливів, козирків. Виконуемо работи по монтажу вікон, дверей. Виконуемо работи по монтажу вікон, дверей. Бригада 4 чоловіка, інструмент, витратні матеріали, авто. Київ, Київська обл. |