Менеджер з розрахунку вартості конструкцій
Вітаю, я Юлія, менеджер по роботі з клієнтами з багаторічним досвідом.
Працюю в салоні з кінцевим замовником, консультую, замовляю конструкції та комплектуючі, планую монтаж, періодично корегую акаунт в Google ads
Зараз в пошуку дистанційної роботи.
Буду корисна дилерам для разових розрахунків, або виробникам на постійній основі як менеджер-конструктор
Працюю з wincalc, але за потреби навчусь програмі, з якою працюєте Ви
Готова до обговорень умов співпраці за телефоном чи в месенджері
Працюю в салоні з кінцевим замовником, консультую, замовляю конструкції та комплектуючі, планую монтаж, періодично корегую акаунт в Google ads
Зараз в пошуку дистанційної роботи.
Буду корисна дилерам для разових розрахунків, або виробникам на постійній основі як менеджер-конструктор
Працюю з wincalc, але за потреби навчусь програмі, з якою працюєте Ви
Готова до обговорень умов співпраці за телефоном чи в месенджері
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.

Регіон: Кривий Ріг
Номер оголошення: 473151
Коментарі
Замовте вікна просто за три кроки
Перший крок — заявка на замір вікон
1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення
| Інші оголошення в даній рубриці: |
Шукаю роботу роздачі листівок Шукаю підробіток роздавальника листівок або розклеювача оголошень. Студентка, на час канікул і онлайн навчання.
Вікна "VIKNAROFF". Як купити вікно, лоджію, французький балкон скориставшись державною програмою з відшкодування 30% для приватних і юр. осіб? Телефонуйте і ми ... |
| Схожі оголошення в інших регіонах: |
Монтажник вікон У мене 8 років практики встановлення вікон Забезпечення підприємств працівниками з Індії Ми представляємо міжнародні кадрові програми з підбору персоналу, які вже довели свою ефективність у європейських компаніях. Наша компанія ... Пропонуємо професійний монтаж вікон Пропонуємо свої послуги з монтажу, та заміру вікон Виконуємо роботу любої складності Маємо все необхідне для цього Ставимося до роботи добросовісно, ... Шукаю роботу віддалено налаштування Курбацького Шукаю роботу віддалено за налаштування та супровід програма розрахунок конструкцій Курбацького. Програмою володію ідеально, будь-яке налаштування для ... Виконаю монтаж вікон з гарантією Виконаю професійно монтаж вікон, дверей, балконів, любої складності. Також виварюю виноси балконівПроводжу ремонт, регулювання, заміну фурнітури, ... Шукаю Роботу Монтажник вікон та дверей в Дніпрі Бригада Монтажників металопластикових виробів шукає роботу в Дніпрі Менеджер з продажу / прорахунків Мене звати Ольга, і я маю понад 20 років досвіду в сфері продажів СПК. Наразі я шукаю можливість працювати віддалено як менеджерка з продажів або ... Професійний монтаж вікон від бригади Професійна бригада монтажників зробить правильний замір і виконає монтаж металопластикових конструкцій любої складності в Києві і областіТакож робимо ... Монтаж металопластикових конструкцій Монтаж металопластикових конструкцій, підвіконь, відливів, козирків. Виконуємо роботи по монтажу вікон, дверей. Виконуємо роботи по монтажу вікон, дверей. Бригада 4 чоловіки, інструмент, витратні матеріали, авто. Київ, Київська обл. |