Архів. Оголошення «Нужны окна велюкс» від 14.09.2016 застаріло і тому приховано.
Замовте вікна просто за три кроки
Перший крок — заявка на замір вікон
1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення
Нужны окна велюкс
Нужны окна велюкс, желательно модель GZL 1054. Размер 78*118cm. Самовывоз из Киева, или доставка из другого региона.
Контакти приховані
Перегляньте нові оголошення в рубриці Тендери на поставку вікон, фасадів
Перегляньте нові оголошення в рубриці Тендери на поставку вікон, фасадів
Регіон: Київ
Номер оголошення: 430722
Інші оголошення в даній рубриці: |
Балконний вихід, вікно Потрібно виготовити без монтажу з доставкою Солом'янка балконний вихід: двері 700*2150 знизу сендвіч 24 пов. втк., вікно 1130*1390 глухе Рехао 60, ...
Ролети захисні з автоматикою під ключ Необхідно закрити захисними ролетами 18 прорізів загальною площею 70 м2. 2 вікна + напівкруглий еркер Прошу прорахувати вартість вікон з монтажем! без москітних сіток, відливів і підвіконь. Всі вікна профіль Rehau70 (посилений) Склопакет: Двокамерний ... Вікна з установкою Потрібно виготовити та встановити у Василькові такі вікна: 1) Отвір під вихід на терасу шир. 1965 х вис. 2135 (подвійні двері) - 1 шт. 2) Вікно ш1560 ... Вікна та двері в будинок Необхідно виготовити та встановити вікна та двері в будинку. Вікна: 3-ри вікна 160в×125ш 1 160×2000 1/3 ліва сторона відкривається, 1-але 140в×80ш, ... |
Схожі оголошення в інших регіонах: |
Прорахуйте вартість 7 вікон профіль Veka Цікавить вартість вікон з монтажем! у новозбудований приватний будинок. Без сіток, підвіконь, відливів. Всі вікна профіль 4-х камерний VEKA Proline, ... Тендер для виробників м / п конструкцій. Потрібно виготовити і доставити 22 великих арки. Основна вимога, - наявність в конструкціях "фальш - імпостов". Ламінація "золотий дуб" без текстури ... Куплю вікно 1400 1550 не дорого Куплю вікно пластикове ширина приблизно 1400 висота 1550, і ще одне на 1000 1200 колір Дуб венге зовні. Якщо є щось подібне пишіть. Куплю вікна (профіль Rehau + Maco Мульти фурнітура Invisible Добрий день, мене цікавить ціна на вікна 2-4 шт розміром ш150 * В180 - 1-й поверх, - Поділ навпіл, - Повортно-відкидні. Що я хочу: 1) 5 REHAU ...
Скління ДК "Дніпроспецсталь". Добрий день, наше підприємство проводить тендер на скління фасаду ДК "Дніпроспецсталь" (м.Запоріжжя). Бажаючим взяти участь прошу направляти свої ...
Металопластикові якісні вікна. Компанія «Вігор» виготовляє: вікна, балконні двері, вхідні двері, конструкції складної конфігурації. Для їх виготовлення використовуються ... Стекло М1 - 4мм размер 1300*1605 Стекло М1 - 4мм размер 1300*1605 -12774 шт. Посчитать сумму с самовывозом с указание типа и веса упаковки Потрібні москітні сітки Назвіть, будь ласка, ціну, в яку мені обійдеться виготовлення 4-х москітних сіток на балконні вікна. Розміри такі: 1 шт. - 785 х 1380 мм 1 шт. - 780 ... Вікна ПВХ 8.5 кв.м. Вікна ПВХ 8,5 кв.м. Параметри у вкладенні. Уточнення по електронній пошті. Доставка в Тернопіль. Хочу вікно. Здравствуйте! Прошу прислать коммерческое предложение на окно Профиль: REHAU Вітаю! Прошу надіслати комерційну пропозицію на вікно. Профіль: REHAU. ... |