Архів. Оголошення «Необхідно вікно на дачу» від 31.01.2017 застаріло і тому приховано.
Замовте вікна просто за три кроки
Перший крок — заявка на замір вікон
1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення
Необхідно вікно на дачу.
Контакти приховані
Перегляньте нові оголошення в рубриці Тендери на поставку вікон, фасадів
Перегляньте нові оголошення в рубриці Тендери на поставку вікон, фасадів
Інші оголошення в даній рубриці: |
Куплю вікна (профіль Rehau + Maco Мульти фурнітура Invisible Добрий день, мене цікавить ціна на вікна 2-4 шт розміром ш150 * В180 - 1-й поверх, - Поділ навпіл, - Повортно-відкидні. Що я хочу: 1) 5 REHAU ... Хочу вікно. Здравствуйте! Прошу прислать коммерческое предложение на окно Профиль: REHAU Вітаю! Прошу надіслати комерційну пропозицію на вікно. Профіль: REHAU. ... |
Схожі оголошення в інших регіонах: |
Чотири пластикові вікна Розмір вікна 134 на 114 (ширина), двокамерний, двостулковий - обидві поворотно-відкидні, на одній - мікропровітрювання, напилення на одне скло, аргон ... Шукаю вікна, двері, алюміній, металопластик близько 20 шт. Розглядаю пропозиції з придбання та монтажу вікон і дверей з холодного алюмінію, металопластика. Вікно 140x150 см, половина поворотно-відкидна, двері ...
Балконне вікно 3280х2015 Добрий день. Відправляю на прорахунок вікно, в трьох варіантах. Пріоритетний перший, якщо можливо виготовити в таких розмірах. Вишгород, 18 пов. ...
Вхідна група в приватний будинок Потрібна вхідна група.
Алюміній. Холодний. З хорошою фурнітурою. Двері відкриваються всередину. Конструкція зовнішня, перше ганок.
Потрібні вікна в будинок! Розглядаю пропозиції з придбання та монтажу вікон в приватний будинок. Загальний розмір: 180см * 145см. Поворотно-відкидна частина 50см - 8шт. ... Тендер на м / п вироби. Необхідні на постійній основі двері 792х1990, ручка двостороння нажимная, замок-рейка, на висоті 875 імпост, низ - сендвіч, верх - склопакет 24мм. ...
Вікна металопластикові 45 шт. Терміново шукаємо виробника вікон, профіль 3-х або 4-х камерний, просимо надіслати комерційне пропозиції на комерційній пропозиції вказати вартість ...
Вхідна група Шукаю рішення для вхідної групи в приватний будинок. Алюмінієвої конструкції перевагу. Приблизна площа скління - 6,0 кв. м.
Приблизна схема додається. Гаражні вікна, 4 шт. У газоблочну будівлю потрібно 4 вікна, розміри віконних прорізів 0,9х0,9м. Вікна двостулкові, половина глуха, половина поворотно-відкидна, зовнішня ... Розсувні двері між кімнатою і скляним фасадом. Цікавлять розсувні двері між кімнатою і скляним фасадом в квартирі, розміри отвору 342см ширина, висота 300см. Влаштує варіант з висотою розсувний ... |