Архів. Оголошення «Великий асортимент комплектуючих на москітні сітки» від 16.10.2018 застаріло і тому приховано.
Замовте вікна просто за три кроки
Перший крок — заявка на замір вікон
1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення
Великий асортимент комплектуючих на москітні сітки
Великий асортимент комплектуючих на москітні сітки:
- Кут з'єднувальний 17х25мм
- Кут з'єднувальний 10х20мм
- Сітка москітна 1 м2
- Шнур
- Засувка дверна, віконна біла, коричнева
- Ручка черепашка біла, коричнева дверна
- Ручка петля з підставою коричнева, під шнур прозора
- Ручка черепашка біла віконна
- Ручка кільце з підставою
- Петля дверна, віконна біла і коричнева
- Карман коричневий, білий
- Кут з'єднувальний 17х25мм
- Кут з'єднувальний 10х20мм
- Сітка москітна 1 м2
- Шнур
- Засувка дверна, віконна біла, коричнева
- Ручка черепашка біла, коричнева дверна
- Ручка петля з підставою коричнева, під шнур прозора
- Ручка черепашка біла віконна
- Ручка кільце з підставою
- Петля дверна, віконна біла і коричнева
- Карман коричневий, білий
Контакти приховані
Перегляньте нові оголошення в рубриці Москітні сітки
Перегляньте нові оголошення в рубриці Москітні сітки
Регіон: Вознесенськ
Номер оголошення: 452296
Схожі оголошення в інших регіонах: |
Москітні сітки (Одеса) Москітні сітки.
Виготовлення та ремонт.
Якісно, короткі терміни, недорого. Профіль (Анвіс) 10х30, профіль 10х20, дверний профіль 17х25 Вітаю! Я представляю компанію ТОВ "Метиз Комплект Україна" Мене Юрій звуть. Профіль для виготовлення антимоскітної сітки (Анвіс) 10х30 білий, кор. ...
Сітка антипил антісмог на вікна Москітні сітки антипил, антісмог. вартість: - сітка з рамкою в зборі - 99.00 Євро кв.м. - полотно окремо в порізки - 80 Євро кв.м. Матеріал - ...
Куточок москітної сітки Продам уголки для сборки москитных сеток, шнуром наружу, белые и коричневые, количество один мешок.50 коп. штука Антимоскітна сітка в зборі, Антикошка, під замовлення Виготовлення антимоскітної сітки під замовлення. зовнішня і внутрішня, коричневий колір білий Ціни -Дилерська і Роздріб. Так само приймаємо ... Продаю москітний профіль Пропоную профіль антимоскітних 11 * 32 (з поличкою). Доставка по Україні.
Антимоскітна сітка в зборі, москітна сітка під замовлення. Приймаємо замовлення на виготовлення москітної сітки на вікна! роздріб / Опт. Я представляю компанію ТОВ "Метиз Комплект Україна" Мене Юрій звуть. ... Москітні сітки в колір вікна. Сітки від комарів. Ірпінь, Буч Москітна сітка на пластикове вікно - єдине безпечне, довговічне і 100% надійний засіб захисту від комах, тополиного пуху, пилу та іншого дрібного ... Терміново потрібен ПМС профіль. Континент-груп. Потрібно:
- 10 * 20 - 120 м.пог,
- 10 * 30 - 360 шт,
- 17 * 20 - 72 шт.
Безнал. Всі види антимоскітних сіток! Тріал ТМ пропонує на вибір класичні сітки з полотном фіберглас, також металеві Антікот, ролетні, сітки плісе, дверні. Базові кольори Білий і ... |