По функционалу пила заменит вам Graule ZS 170 N с наклоном.
17 жовт. 2023 р., 18:54
ВідповістиПоскаржитися на СПАМІнші оголошення в даній рубриці: |
![]() Продаю кутозачисний верстат CA-601 виробництва "Yilmaz", 2006 року випуску в відмінному робочому стані. Більше часу верстат стояв на складі. Я сам є ... Продам діюче виробництво або обладнання Продам діюче виробництво ПВХ, алюміній або обладнання. Чинний цех - або обладнання окремо. Цех Київ, вул. Дубровицька, 28. Надішлю докладний опис. Лінія для виробництва вікон ПВХ і склопакетів Б / в обладнання металопластикових вікон і склопакетів - комплект верстатів (потужністю 120 вікон в зміну) і для виробництва склопакетів (потужністю ... ![]() Продаю кутозачисний верстат CA-601 виробництва "Yilmaz", 2006 року випуску в відмінному робочому стані. Більше часу верстат стояв на складі. Я сам є ... ![]() Продам стіл розкрою скла DLF формату. CMS, Туреччина. Low-e знімає. Терміново. Недорого. ![]() Продаю углозачістной верстат CA-601 виробництва "Yilmaz", 2006 року випуску в відмінному робочому стані. Більше часу верстат стояв на складі. Я сам є ... |
Схожі оголошення в інших регіонах: |
![]() Продам свіжу двоголову зварку Kaban. Нового покоління, мало працювала. Терміново, недорого. ![]() Продам обладнання б / у для виробництва металопластикових вікон
Сварон апарат пластикового профілю 1-о голови Ozcеlic 700.0 $ ![]() Продам углозачістние верстати Urban звичайний і CNC, Yilmaz CA 601, Kaban, Murat, Antec і інші. Терміново. Недорого. ![]() Устаткування для виробництва металопластикових вікон ![]() Устаткування для виробництва металопластикових вікон ![]() Устаткування для виробництва металопластикових вікон ![]() Устаткування для виробництва металопластикових вікон Майже нове ![]() Продам майже нове обладнання для виробництва металопластикових вікон недорого ![]() Продається обладнання для виготовлення м / п вікон: верстати різні, для розкрою столи, стелажі, системи освітлення та опалення, компресор з ... ![]() Продам двоголову пилу Aluma Emmegi. Працювала на пластиці. Стан робочий. Диск 500 мм. Охолодження немає. Встигнете - отримаєте хороший верстат. |